Der er ingen tvivl om at bæltet er en vigtig del af looket, i rigtig mange sammenhænge. Alligevel er det en lidt overset accessory til mænd og det er en skam. Vi ønsker at ændre på den opfattelse med denne artikel.

Vi vil nemlig forklare dig, hvorfor bæltet altid bør være en del af dit outfit som mand, uanset om du skal på arbejde, til fest eller finere begivenheder. 

Bæltet giver struktur og færdiggør looket

En af de klare fordele ved bæltet er, at det tilføjer struktur til dit udseende. Det skal forstås i den mest positive forstand. Det er nemlig bæltet der skaber en naturlig overgang fra bukser til bluse/skjorte.

Det er bæltet der giver et ordentligt og struktureret look, hvor det hele ikke bare går ud i ét. Det kan du risikere at opfattelsen bliver, hvis du ikke bærer bælte.

Dertil kommer, at der findes rigtig mange flotte og lækre bælter på markedet. De skal derfor ikke kun ses som en “opdeler”, men som et accessory til jakkesættet, du bør bære på højde med en flot butterfly eller et smart herreur.

De findes efterhånden i mange sorte/mørke nuancer, med farve som på billedet ovenfor, eller hvad du nu foretrækker. Mulighederne er mange og du bør have et godt sortiment i klædeskabet. For samme bælte kan ikke både bruges til hverdag, fest, bryllupper etc. Der findes varianter til forskellige lejligheder, så hav mindst 3-4 forskellige at vælge imellem, hvis du vil være velklædt og klar til enhver begivenhed.

Ikke kun til at holde bukserne

I mange, specielt unge mænds øjne, har bæltet én central funktion; at holde bukserne oppe. Det er klart at bæltet ikke kan løbe fra dens ældgamle funktion. Den skal kunne holde bukserne og få dem til at sidde pænt. På samme måde som et herreur, skal kunne fortælle dig klokkeslættet.

Men det er meget mere til begge accessories, da vi lever i 2016. Modebranchen udvikler sig hele tiden og det samme gør de enkelte tøjdele. Så husk på de mange muligheder, der ligger i et bære et fedt bælte.

Læs også: Top 3 accessories du skal eje

Find dit næste bælte online

Der er rigtig gode muligheder for at finde det du søger online, hvor der er mange webshops at vælge imellem. Du har sikkert allerede dine 2-3 favoritter, hvor du kan starte med at kigge.

Søger du en dedikeret bælteshop, hvor de har specialiseret sig på området, kan vi anbefale dig at besøge Bosswikshop.dk. De har rigtig mange lækre modeller, for både mænd, kvinder eller hvis du vil på tilbudsjagt.

Mulighederne er mange og det behøver ikke at være en stor investering, at få udvidet dit garderobeskab. Det handler mest om at handle de rigtige steder.

Reklamer